top of page
Zolderrenovatie

KLUSDIENST SPRANGERS IN RETIE, UW VAKMAN VOOR ZOLDERRENOVATIES

VERGROOT UW WOONRUIMTE MET EEN ZOLDERRENOVATIE

Hoe langer u in uw huis woont, hoe duidelijker het wordt dat u meer leefruimte nodig hebt – misschien voor een logeerkamer als uw gezin groter wordt of als kantoor in huis waar u op afstand kunt werken. Uw eerste gedachte zou kunnen zijn om een aanbouw te bouwen, maar de kostprijs kan ervoor zorgen dat u dat idee laat varen en in plaats daarvan een zolderverbouwing overweegt. 


Zolders zijn een uitgelezen kans om uit te breiden. De ruimte is al afgesloten. Er hoeft geen fundering gestort te worden. Elektriciteit is in de buurt. In tegenstelling tot kelderuitbreidingen is vocht in de vloer geen probleem. Kortom, zolders kunnen de plek zijn waar u naartoe moet als u meer ruimte wilt. Of u de bovenste verdieping van uw huis nu wilt gebruiken als een master suite, een rustig kantoor aan huis of een kinderkamer, Klusdienst Sprangers is uw partner voor uw volledige zolderrenovatie. 

RENOVEREN VAN ZOLDERKAMERS

Het renoveren van een zolderruimte kan verschillende kanten op. Afhankelijk of u de opbergplaats wilt transformeren naar een extra slaapkamer, een kantoorruimte of een hobbykamer waarvoor u bepaalde voorzieningen nodig heeft. Ongeacht het doel beginnen we bij Klusdienst Sprangers met het isoleren van de zolderruimte, een verplichte handeling voor de daken van alle huur- en koopwoningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet. Vervolgens leggen we afhankelijk van uw behoeften elektriciteit aan, integreren VELUX-vensters of maken kasten en meubels op maat met binnenschrijnwerk. Bij Klusdienst Sprengers helpen we graag uw zolderruimte te transformeren tot een volwaardige leefruimte. We staan u graag bij in het volledige proces van uw zolderrenovatie. 

Zolderrenovatie
Zolder Werkruimte

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN UW ZOLDERRENOVATIE? 

Vraag ons om informatie of een offerte op maat. 

bottom of page