top of page
Keuken

KLUSDIENST SPRANGERS IN RETIE VOOR ALLE KEUKENRENOVATIES IN REGIO ANTWERPEN

UW KEUKEN, EEN MULTIFUNCTIONELE RUIMTE  

Tussen het koken en opruimen door is de kans groot dat u thuis een groot deel van uw tijd in één ruimte doorbrengt: de keuken. Moet dat niet een ruimte zijn waar u van houdt? Of u nu de keuken gebruikt om maaltijden te bereiden of gewoon om samen te zijn met uw gezin, het verbouwen van uw keuken biedt niets dan voordelen. 


Met een keukenrenovatie optimaliseert u de indeling van uw keuken. U kunt ook nieuwe werkbladen, verlichting en professionele kookapparatuur installeren om uw keuken om te toveren tot een praktische kookruimte. Met een keukenrenovatie kunt u bovendien het energieverbruik verlagen. Daarnaast is het een goede investering om de waarde van uw huis te verhogen. 

EEN KEUKEN OP MAAT VAN UW NODEN

De belangrijkste reden om te kiezen voor een professional bij het uitvoeren van uw keukenrenovatie is om gewoon te kunnen ontspannen terwijl de expert al het werk doet. Klusdienst Sprangers heeft als bedrijf jaren ervaring in het realiseren van keukenrenovaties. Vertrouw op onze knowhow en expertise, en verzeker uzelf van een unieke wens die u helemaal naar wens personaliseert. Zo plaatsen we een nieuwe keuken, helemaal op maat van uw ruimte en wensen. 


Wilt u onderdelen die zijn afgesteld op uw hoogte of een indeling kiezen naar uw voorkeur? Meer opslagruimte of een ruimer werkblad? Het kan allemaal! We helpen u graag met volledige keukenrenovaties of het vervaardigen en plaatsen van aparte keukenmeubels. Alles wordt volledig afgewerkt met een design dat aansluit op de stijl van uw woning. 

Moderne keuken
Moderne keuken

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN KEUKENRENOVATIE? 

Neem contact met ons op.

bottom of page