top of page
Loodgieter op het werk

KLUSDIENST SPRANGERS, VOOR AL UW KLEINE KLUSWERKEN IN REGIO ANTWERPEN

EEN AANSPREEKPUNT VOOR AL UW KLEINE KLUSJES

Heeft u kleine klusjes waarvoor u het liefst een vakman inschakelt? Denk maar aan het plaatsen van een nieuw stopcontact, het ophangen van een kader of het herstellen van een kraan. De meeste klusjes duren niet zo lang en vragen niet veel expertise, maar misschien bent u niet overtuigd van uw eigen doe-het-zelfvaardigheden. Bij Klusdienst Sprangers staan we ook bij kleine werken paraat voor onze klanten. We komen met plezier langs voor het opknappen van de klus.

KLEINE KLUSWERKEN IN EN ROND HET HUIS

Als ervaren vakman zijn we gespecialiseerd in de installatie van elektriciteit en het plaatsen van sanitaire installaties. Of het nu gaat om het plaatsen van verlichting zoals een nieuwe binnenlamp of een tuinlamp om uw tuin ‘s nachts te verlichten, of het installeren van een douche of toilet. Door te kiezen voor een vakman bent u verzekerd dat de werken goed worden uitgevoerd en u achteraf geen problemen hebt. Klusdienst Sprangers komt voor alle klussen bij u langs. 


Ook wanneer u nood heeft aan een dringende herstelling, zoals een lekkende kraan of een defecte lamp, bent u bij ons aan het goede adres. Steeds gaan we op zoek naar een oplossing op maat en dat zo snel mogelijk na het eerste contact. 

Lekke gootsteenafvoerpijp
Electronisch circuit

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN VAKMAN VOOR HET UITVOEREN VAN KLEINE KLUSWERKEN IN EN ROND UW HUIS? 

Doe een beroep op de diensten van Klusdienst Sprangers in Retie en maak een afspraak.

bottom of page