top of page
Houten en marmeren badkamer

KLUSDIENST SPRANGERS IN RETIE VOOR ALLE BADKAMERRENOVATIES IN REGIO ANTWERPEN

MAAK VAN UW BADKAMER EEN RUIMTE VAN RUST

Een badkamer renoveren is een spannende onderneming, of u nu uw droombadkamer creëert of gewoon een verouderde badkamer opknapt. U begint en eindigt elke dag in uw badkamer. Het is meer dan een plek om u klaar te maken. Het moet de plaats in huis zijn waar u uzelf toestaat om u op te frissen en te ontspannen. 


Ons team van professionele vakmensen staat klaar om van uw ideeën werkelijkheid te maken. Van kleine aanpassingen tot een grote badkamerrenovatie, van overgangsontwerpen tot eigentijdse ontwerpen, wij toveren uw huidige badkamer om tot een ruimte die voldoet aan uw visie en uw behoeften. Onze reputatie als de beste badkamerinstallateur van Antwerpen spreekt voor zich. U geniet jarenlang van ons vakmanschap van hoge kwaliteit en onze aandacht voor detail. En dat niet alleen, u zult het ook waarderen dat we uw project op tijd en binnen budget uitvoeren.

AFWERKING VAN A TOT Z

Wanneer u kiest voor Klusdienst Sprangers in Retie voor uw badkamerrenovatie bent u verzekerd van een volledige service van ontwerp tot renovatie. We geven u graag advies omtrent de mogelijkheden en peilen uw verwachtingen. Of u nu enkel een nieuwe douche of een volledig nieuw sanitair wilt laten installeren. Daarnaast kunnen we ook schrijnwerken uitvoeren die ons in staat stellen uw badkamermeubels op maat van uw ruimte te maken. Voor het vernieuwen van uw badkamer maken we gebruik van kwaliteitsvolle materialen zodat u, uw gezin of huisgenoten nog jarenlang genieten van uw droombadkamer.  

Witte badkamer
badkamer

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN BADKAMERRENOVATIE OF WILT U EEN OFFERTE ONTVANGEN? 

Neem contact met ons op.

bottom of page