top of page
Laminaatvloer installeren

LEGGEN VAN LAMINAAT ALS VLOERBEDEKKING IN UW WONING

LAMINAAT, DE BESTE KEUZE VOOR EEN DUURZAME VLOERBEDEKKING

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer die tegen een stootje moet kunnen? Dan is laminaat wellicht de beste keuze. Laminaat is bestand tegen intensief gebruik, biedt uv-bestendigheid en kan waterdicht worden gemaakt. Het krast of verkleurt ook niet zo gemakkelijk als hardhouten vloeren. Daarnaast is het betaalbaar en eenvoudig te installeren. 


Toch doet u voor de installatie het best een beroep op een professional als Klusdienst Sprangers. U krijgt een afwerking van hogere kwaliteit als u uw laminaatvloer door een professionele plaatser laat plaatsen. Met onze ervaring, het juiste materiaal en onze knowhow hebben we alles in huis om de klus tot een goed einde te brengen zodat u sneller van uw nieuwe vloer geniet. Door te kiezen voor ons voorkomt u ook veelvoorkomende problemen zoals pieken, kraken, kieren en kromtrekken, die kunnen optreden als u laminaat niet correct legt.

VLOTTE COMMUNICATIE VOOR HET PERFECTE EINDRESULTAAT

Reken op de expertise van Klusdienst Sprangers in Retie voor het plaatsen van laminaat als vloerbedekking. Onze experts hebben ervaring met zowel gewoon laminaat als vinyl als vloerbedekking. Voorafgaand aan de werken bespreken we de mogelijkheden bij u als klant om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u als klant het laminaat reeds aankopen, en zorgen wij voor de installatie of kopen wij de benodigde materialen die u wilt. 

Volwassen vrouw
Laminaatvloer installeren

LAMINAAT LEGGEN ALS VLOERBEDEKKING? 

Neem contact met ons op voor het installeren van uw laminaatvloer. 

bottom of page