top of page
Gyprocwerken als interieuroplossing

KLUSDIENST SPRANGERS, UW AANSPREEKPUNT VOOR GYPROCWERKEN IN ANTWERPEN

GYPROCWERKEN ALS INTERIEUROPLOSSING

Wilt u leidingen of kabels wegwerken in een ruimte? Of wenst u een vals plafond of een scheidingswand te plaatsen? Dan is Gyproc hiervoor de beste keuze. Gyproc is goedkoper dan bepleistering of stucwerken en is snel te plaatsen waardoor uw renovatiewerken op korte termijn kunnen worden uitgevoerd. Omdat het materiaal licht is, kan het bijna overal worden geplaatst, van muren tot plafonds en in de moeilijke hoekjes. Wel laat u Gyprocwerken het best uitvoeren door een ervaren vakman zoals Klusdienst Sprangers, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat mooi is afgewerkt. Dit is de beste optie voor een duurzaam resultaat. 

GYPROCWERKEN OP MAAT VAN UW RUIMTE

Afhankelijk van de ruimte waar de Gyprocwerken moeten worden uitgevoerd, hebben deze andere vereisten. Zo is het mogelijk om ook een ruimte te isoleren vooraleer de Gyprocwerken uit te voeren. Wilt u gyprocwerken uitvoeren in vochtige ruimtes zoals badkamers of kelders? Dan is het mogelijk om te kiezen voor waterbestendige gyproc. Daarnaast is er ook de mogelijkheid brandwerende of geluidswerende Gyproc te plaatsen.

 
Klusdienst Sprangers heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van Gyprocwerken en helpt u graag met advies over de beste mogelijkheden voor uw renovatieproject. De Gyprocwerken kunnen worden uitgevoerd als zolderafwerking, voor wanden en plafonds of als omkasting of bekleding.

Gyprocwerken
Gezellige woonkamer

GYPROCWERKEN NODIG IN REGIO ANTWERPEN? 

Reken op de vakkundigheid van Klusdienst Sprangers in Retie. 

bottom of page