Elektriciteit en sanitair in provincie Antwerpen

Klusdienst Sprangers

Klusjesman voor elektriciteit en sanitaire werken regio Ravels

Algemene elektriciteitswerken en de installatie van sanitair zijn bij Klusdienst Sprangers dagelijkse kost. Zo zorgen we voor de automatisering van elektrische processen in en rondom het huis. Deze systemen worden steeds populairder in woningen door zijn enorm comfort.


Daarnaast voeren we kleine loodgieterswerken uit. We staan bij een renovatie dus ook in voor de installatie van bijvoorbeeld een nieuwe douche of toilet. Maar ook voor kleine herstellingen kan je ons contacteren. Bij Klusdienst Sprangers kan je met elk probleem terecht, zowel groot als klein. We zoeken steeds naar een oplossing op maat om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Tenslotte zorgen we qua elektriciteitswerken ook voor de plaatsing van verlichting. Nieuwe binnenlampen of de plaatsing van tuinlampen om ’s nachts te verlichten; het is allemaal mogelijk.

elektriciteit elektricien elektriciteitswerken stopcontact
Klusdienst Sprangers
Elektriciteit en sanitaire werken in provincie Antwerpen

Contacteer ons zeker voor al jouw elektriciteits- of loodgieterswerken. Door onze expertise weten we voor elk probleem wel raad. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op!